New England Center & Home for Veterans

Boston, MA

Pinck & Co. was OPM for the multi-phased reconfiguration, improvement and repair of space within this occupied housing facility in downtown Boston to enhance and expand NECHV’s services and create more permanent supportive housing. The Project consolidated program/ service space, offices, and building support space on the lower floors to be more accessible from the street. A 4,800 SF extension of the Mezzanine level increased the total occupied area within the building. This more effective use of the existing building created room for thirty five (35) additional efficiency apartments as well as a separate space for Women Veterans’ permanent housing.

Quick Facts:

Complete:   2017

Construction Value:  $23.7 M

Architect:   Tise Design

 Contractor:   Consigli Construction

Tags:  HousingHistoric